Het provinciaal onderwijs Limburg hecht veel belang aan ieders gezondheid. Ook die van jou!

Wij informeren u graag over onze school en ons studieaanbod.

Naast online infomomenten zullen we ook bubbelbezoeken op school organiseren. Dit alles rekening houdend met de geldende veiligheidsmaatregelen. We updaten onze informatie op regelmatige basis. Houd dus zeker onze website in het oog!

 

Activiteiten

Breng ons een bezoekje!

Wij nodigen jullie graag uit op de infomomenten op zondag 9 mei 2021. Wil je graag komen? Vergeet je dan zeker niet vooraf in te schrijven

Daarnaast is er de mogelijkheid om de school iedere werkdag na 16u te bezoeken. Interesse? Maak dan snel een afspraak via 011/35 04 20.

Een bubbelbezoek aan school is mogelijk onder strikte voorwaarden:

  • op individuele afspraak;
  • met maximaal 3 personen tegelijk;
  • volgens de geldende veiligheidsmaatregelen.

Hopelijk tot binnenkort!

Schrijf je nu in!

Of je nu een toekomst ambieert in het hoger onderwijs of meteen na je schoolcarrière klaar wilt zijn voor de arbeidsmarkt, je vindt op de Provinciale School Diepenbeek een studierichting die aansluit bij jouw kwaliteiten. Wij richten maar liefst 40 studierichtingen in en dit alles op één campus.

Wie kiest voor de Provinciale School Diepenbeek, kiest voor een warme, zorgzame en vooral leerlinggerichte school. Je talenten ontwikkelen gebeurt in de moderne infrastructuur die de school typeert en in een positieve geest van openheid, dialoog en respect voor iedereen. Ons goed opgeleid lerarenteam is jouw gids naar een beloftevolle toekomst.

Check ons studieaanbod! Maak zeker ook een virtuele tour door onze school.

Heb je je studiekeuze gemaakt?

Wil je je inschrijven voor een van de studierichtingen die onze school aanbiedt? Dat kan via het inschrijfformulier!

 

Geen tijd om het inschrijvingsformulier onmiddellijk in te vullen? Geen probleem! Vul hier je e-mail adres in en we sturen je een mailtje.

Heb je toch dringende vragen over je studiekeuze? Stel ons dan nu je vraag en telefoneer ons tijdens de schooluren op het nummer 011 35 04 20.

Zijn we er niet? Stuur dan een mail naar info@psdiepenbeek.be of via onderstaand contactformulier.

Je wilt meer weten over één van onze opleidingen? Of je wilt kennismaken?

Wil je dat we je gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van onze infodagen en andere activiteiten? Laat je gegevens dan achter op ons contactformulier.

 

Ik verklaar me akkoord dat de Provinciale School Diepenbeek mijn gegevens bewaart en verwerkt voor een periode van 12 maanden om mij zo gerichte informatie te bezorgen over mijn studiekeuze (en mijn interesse in de aangeduide opleidingen). Uw gegevens zullen bewaard en verwerkt worden in overeenstemming met de Europese en Belgische regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Lees het privacybeleid van de scholengemeenschap.