Vragen?

+32 11 35 04 20

Provincie Limburg

Het provinciaal onderwijs Limburg hecht veel belang aan ieders gezondheid. Ook die van jou!

Omdat de opendeurdagen op de scholen niet meer kunnen doorgaan, willen we u toch graag blijven informeren over onze school en ons studieaanbod. We gaan online infomomenten organiseren en regelmatig onze informatie updaten.

 

Activiteiten

Breng ons een bezoekje!

Door de versoepeling van de Coronamaatregelen kan de Provinciale School Diepenbeek eventuele nieuwe leerlingen en hun ouders ontvangen om hen rond te leiden in de school.

We ontvangen jullie graag iedere werkdag van 10 u tot 12 u en tussen 13 u en 15 u. Interesse? Maak dan snel een afspraak via 011/35 04 20.

Een bezoek aan school is mogelijk onder strikte voorwaarden:

  • op individuele afspraak;
  • met maximaal 3 personen tegelijk;
  • volgens de geldende veiligheidsmaatregelen.

Hopelijk tot binnenkort!

Schrijf je nu in!

Of je nu een toekomst ambieert in het hoger onderwijs of meteen na je schoolcarrière klaar wilt zijn voor de arbeidsmarkt, je vindt op de Provinciale School Diepenbeek een studierichting die aansluit bij jouw kwaliteiten. Wij richten maar liefst 40 studierichtingen in en dit alles op één campus.

Wie kiest voor de Provinciale School Diepenbeek, kiest voor een warme, zorgzame en vooral leerlinggerichte school. Je talenten ontwikkelen gebeurt in de moderne infrastructuur die de school typeert en in een positieve geest van openheid, dialoog en respect voor iedereen. Ons goed opgeleid lerarenteam is jouw gids naar een beloftevolle toekomst.

Check ons studieaanbod! Maak zeker ook een virtuele tour door onze school.

Je keuze al gemaakt? Maak dan snel een afspraak om je te komen inschrijven via 011/35 04 20.

Heb je toch dringende vragen over je studiekeuze? Stel ons dan nu je vraag en telefoneer ons tijdens de schooluren op het nummer 011 35 04 20.

Zijn we er niet? Stuur dan een mail naar info@psdiepenbeek.be of via onderstaand contactformulier.

Je wilt meer weten over één van onze opleidingen? Of je wilt kennismaken?

Wil je dat we je gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van onze infodagen en andere activiteiten? Laat je gegevens dan achter op ons contactformulier.

 

Ik verklaar me akkoord dat de Provinciale School Diepenbeek mijn gegevens bewaart en verwerkt voor een periode van 12 maanden om mij zo gerichte informatie te bezorgen over mijn studiekeuze (en mijn interesse in de aangeduide opleidingen). Uw gegevens zullen bewaard en verwerkt worden in overeenstemming met de Europese en Belgische regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Lees het privacybeleid van de scholengemeenschap.