Vragen?

+32 468 12 07 28

Provincie Limburg

Het provinciaal onderwijs Limburg hecht veel belang aan ieders gezondheid. Ook die van jou!

Omdat de opendeurdagen op de scholen niet meer kunnen doorgaan, willen we u toch graag blijven informeren over onze school en ons studieaanbod. We gaan online infomomenten organiseren en regelmatig onze informatie updaten.

 

Activiteiten

Breng ons een bezoekje!

Door de versoepeling van de Coronamaatregelen kan de Provinciale School Diepenbeek eventuele nieuwe leerlingen en hun ouders ontvangen om hen rond te leiden in de school.

Onze 'live' opendeurdag moesten we annuleren, maar we ontvangen jullie graag vanaf 25 mei iedere maandag, dinsdag en donderdag van 16u tot 18u. Ook op zaterdag 4 juli ben je welkom tussen 9u tot 12u. Interesse? Een afspraak maken kan via dit formulier.

Een bezoek aan school is mogelijk onder strikte voorwaarden:

  • op individuele afspraak;
  • met maximaal 3 personen tegelijk;
  • volgens de geldende veiligheidsmaatregelen.

Hopelijk tot binnenkort!

Kom naar onze online opendeurdag!

De keuze van de juiste middelbare school is erg belangrijk voor de verdere studieloopbaan. Wij willen je dan ook graag informeren over de mogelijkheden die de Provinciale School Diepenbeek jou kan bieden.

Omwille van de maatregelen tegen het coronavirus moesten we de geplande opendeurdag van 26 april annuleren. Maar we zochten én vonden een alternatief: een online opendeurdag.

Neem een virtuele tour door onze school en ontdek ons aanbod via de 'online opendeurdag-website'.

Wil je graag live videochatten met de leerkrachten? Reserveer dan alvast 7 juni in de agenda!

Je keuze al gemaakt? Schrijf je dan nu in.

Heb je toch dringende vragen over je studiekeuze? Stel ons dan nu je vraag en telefoneer ons tijdens de schooluren op het nummer 0468 12 07 28.

Zijn we er niet? Stuur dan een mail naar info@psdiepenbeek.be of via onderstaand contactformulier.

Je wilt meer weten over één van onze opleidingen? Of je wilt kennismaken?

Wil je dat we je gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van onze infodagen en andere activiteiten? Dan kan je onderstaande checkbox aanvinken.

 

Ik verklaar me akkoord dat de Provinciale School Diepenbeek mijn gegevens bewaart en verwerkt voor een periode van 12 maanden om mij zo gerichte informatie te bezorgen over mijn studiekeuze (en mijn interesse in de aangeduide opleidingen). Uw gegevens zullen bewaard en verwerkt worden in overeenstemming met de Europese en Belgische regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Lees het privacybeleid van de scholengemeenschap.