Bezoek de PSD vanuit je klasbubbel!

We informeren je graag over onze school: virusvrij en minstens even gezellig vanuit je klas!

Wil je een woordje uitleg over het maken van de juiste studiekeuze? Check dan zeker ons studieaanbod waar je bij elke studierichting een video met de belangrijkste informatie in een notendop vindt.

Stel je je vragen liever direct aan onze leerkrachten? Ook geen probleem: wij bieden jou de kans om je vragen te stellen via onze livechat.

Neem eens een kijkje in onze school!

Benieuwd naar hoe onze school er uitziet? Wil je de school al verkennen? Ga dan op virtuele tour om alvast een kijkje te nemen in onze school.

Door op de verschillende camera icoontjes te klikken, kan je de school verkennen.

Maak de virtuele rondleiding.

Bekijk ons studieaanbod

Wil je meer weten over de studierichtingen die wij aanbieden? Klik dan op de studierichtingen hieronder om te starten met de ontdekkingstocht!
Je kan zo kijken naar de video van elke uitdaging, je kan een presentatie zien van de richting en je krijgt ook een impressie van de studierichting. Verken je mee?

Ik wil alles weten over 1A.

Ik wil alles weten over 1B.

Live videochat

Wil je nog iets weten?

Wij hebben tijd om al je vragen te beantwoorden. Ga naar de videochatpagina en vraag onze leraren het hemd van het lijf!

Klaar voor een bezoek 'in real life'?

Infomomenten

We organiseren tal van informatiemomenten. Afhankelijk van de coronamaatregelen kan het zijn dat er kleine wijzigingen optreden.

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 kan je alles te weten komen over alle studierichtingen van het eerste jaar. Houd zeker onze website in de gaten voor meer informatie!

Op zondag 24 april 2022 staat onze opendeurdag gepland. Ook hier volgt nog meer informatie over.