U overweegt uw zoon of dochter op de Provinciale School Diepenbeek in te schrijven? Een goede keuze want bij ons is uw kind in goede handen.

Studieaanbod

Wie kiest voor de Provinciale School Diepenbeek, weet dat de diploma’s die we uitreiken uitstekende kansen bieden in het vervolgonderwijs of op de arbeidsmarkt. Niet enkel aan de leerlingen in ASO-richtingen leggen we hoge eisen op, ook van de leerlingen in BSO- en TSO-richtingen verwachten we enkel het beste. Elke leerling verdient de kans om te schitteren!

Bekijk ons studieaanbod.

Bereikbaarheid

Wie kiest voor de Provinciale School Diepenbeek, kiest voor een warme, zorgzame en vooral leerlinggerichte school. Onze school bevindt zich aan de rand van de Demer, omgeven door een aangename, groene omgeving. In deze omgeving is het voor de leerlingen alleszins gezellig toeven.

Onze school is voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Extranet

Onze school is een school die vooruit wil en vooruitloopt. We stellen veel informatie en documenten ter beschikking aan leerlingen en ouders. Om het overzicht te bewaren, worden deze georganiseerd op een website, het extranet genoemd. Via deze weg kunnen we rijke inhoud en interactie met leerlingen en ouders aanbieden. Daarnaast ontvangen ouders en leerlingen wekelijks een nieuwsbrief met daarin essentiële informatie over de komende schoolactiviteiten.

Ouderraad

Ook ouders zijn een belangrijke partner in onze schoolorganisatie. Zij verenigen zich in de ouderraad, een belangrijke schakel tussen ouders en school voor het uitwisselen van informatie. De ouderraad geeft aan de directie ook adviezen over de organisatie en de werking van de school. Daarnaast is de ouderraad ook erg betrokken bij activiteiten die de school organiseert. De inkomsten die de ouderraad hiermee ontvangt, komen steeds ten goede aan de leerlingen.