Vragen?

+32 11 35 04 20

Provincie Limburg

U overweegt uw zoon of dochter op de Provinciale School Diepenbeek in te schrijven? Een goede keuze want bij ons is uw kind in goede handen.

Studieaanbod

Wie kiest voor de Provinciale School Diepenbeek, weet dat de diploma’s die we uitreiken uitstekende kansen bieden in het vervolgonderwijs of op de arbeidsmarkt. Niet enkel aan de leerlingen in ASO-richtingen leggen we hoge eisen op, ook van de leerlingen in BSO- en TSO-richtingen verwachten we enkel het beste. Elke leerling verdient de kans om te schitteren!

Bekijk ons studieaanbod.

Bereikbaarheid

Wie kiest voor de Provinciale School Diepenbeek, kiest voor een warme, zorgzame en vooral leerlinggerichte school. Onze school bevindt zich aan de rand van de Demer, omgeven door een aangename, groene omgeving. In deze omgeving is het voor de leerlingen alleszins gezellig toeven.

Onze school is voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Extranet

Onze school is een school die vooruit wil en vooruitloopt. We stellen veel informatie en documenten ter beschikking aan leerlingen en ouders. Om het overzicht te bewaren, worden deze georganiseerd op een website, het extranet genoemd. Via deze weg kunnen we rijke inhoud en interactie met leerlingen en ouders aanbieden. Daarnaast ontvangen ouders en leerlingen wekelijks een nieuwsbrief met daarin essentiële informatie over de komende schoolactiviteiten.

Ouderraad

Ouders en leerkrachten vormen samen een sterk team in de vorming van aangename jong-volwassenen. Via de ouderraad worden ouders rechtstreeks betrokken bij de werking van de school, de ouderraad is daar het aangewezen middel toe. Daarnaast ondersteunt de ouderraad de schoolwerking met allerlei activiteiten (zowel financieel als logistiek): kiennnamiddag, opendeurdag ... De opbrengst komt rechtstreeks de leerlingen ten goede.